Aansluitingsnetwerk Voortgezet Onderwijs – Hoger Onderwijs Fryslân

Programma & aanmelding Docentendag vrijdag 23 juni 2017

Thema’s: CH2018, kunst, water, bedrijven en vakspecifiek

Komend jaar staan veel activiteiten op stapel in het kader van Leeuwarden, Fryslân, Culturele Hoofdstad 2018 (CH2018). Veel van de projecten hebben als doel dat zij een blijvend positieve impact hebben in onze regio. Op deze docentendag gaan we kijken welke activiteiten van CH2018 positief kunnen aansluiten op het onderwijs en uiteindelijk leerlingen helpen toerusten voor een succesvolle vervolgopleiding.

Klik hier voor programma en aanmelding.

Succesvolle keuzes


…. van vo-ho activiteiten.

Voor de havo-3 leerlingen wordt de Wegwijsdag georganiseerd. Het doel van deze dag is leerling helpen bij de studiekeuze. Door middel van een workshop kunnen de leerlingen zien welk werkveld er bij een studie hoort en hoe er op de hogescholen wordt gewerkt. Alle drie hogescholen doen mee: NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hogeschool Van Hall Larenstein.

Verder kijken


…. dan het kaft van een leerboek.

Je vindt antwoord op de vraag: wat wil ik later nou echt gaan doen? Met vo-ho-activiteiten maak je kennis met de wereld buiten school. Op hboleeuwarden.nl vind je meer informatie over alle VO-HO activiteiten.

Gedegen voorbereiding

…. in het verleden geven garantie voor de toekomst.

Op de Oriëntatiedag maken havo-4 leerlingen kennis met verschillende opleidingsmogelijkheden bij NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hogeschool VHL. Doel: welk profiel past bij mij?

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl

Meld u aan en ontvang meer informatie die aansluit op uw interesses.