Aansluitingsnetwerk Voortgezet Onderwijs – Hoger Onderwijs Fryslân

Professionalisering was nog nooit zo leuk!

Ben je werkzaam in de bovenbouw havo/vwo als docent, teamleider of decaan en wil je je leerlingen graag ((nog) beter) voorbereiden op hun vervolgopleiding, meld je dan aan voor één of meerdere van onderstaande werkgroepen en/of Docent Ontwikkel Teams. Op die manier draag je bij aan een betere aansluiting tussen vo en ho, terwijl je tegelijkertijd je vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden opvijzelt.
 
Meer informatie over de DOT’s en werkgroepen is te vinden op www.vo-ho.nl 

Publicatie VO-HO DOT & werkgroepen 2017-2018

Succesvolle keuzes


…. van vo-ho activiteiten.

Voor de havo-3 leerlingen wordt de Wegwijsdag georganiseerd. Het doel van deze dag is leerling helpen bij de studiekeuze. Door middel van een workshop kunnen de leerlingen zien welk werkveld er bij een studie hoort en hoe er op de hogescholen wordt gewerkt. Alle drie hogescholen doen mee: NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hogeschool Van Hall Larenstein.

Verder kijken


…. dan het kaft van een leerboek.

Je vindt antwoord op de vraag: wat wil ik later nou echt gaan doen? Met vo-ho-activiteiten maak je kennis met de wereld buiten school. Op hboleeuwarden.nl vind je meer informatie over alle VO-HO activiteiten.

Gedegen voorbereiding

…. in het verleden geven garantie voor de toekomst.

Op de Oriëntatiedag maken havo-4 leerlingen kennis met verschillende opleidingsmogelijkheden bij NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hogeschool VHL. Doel: welk profiel past bij mij?

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl

Meld u aan en ontvang meer informatie die aansluit op uw interesses.