Aansluitingsnetwerk Voortgezet Onderwijs – Hoger Onderwijs Fryslân

Studiemiddag ‘Vaardig van havo naar hbo’

Studiemiddag op 28 maart bij dr. Nassaucollege in Assen

De middag is bestemd voor docenten, mentoren, studieloopbaanbegeleiders, decanen en leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in hoe vaardighedenonderwijs kan bijdragen aan een betere aansluiting tussen havo en hbo.

Deelnemers maken niet alleen kennis met de nieuwe producten, maar horen, zien en ervaren in werksessies hoe zij op hun eigen school / in hun eigen opleiding met vaardigheden aan de slag kunnen.

Aanmelding en programma kijk op de website www.havohbo.nl

Succesvolle keuzes


…. van vo-ho activiteiten.

Voor de havo-3 leerlingen wordt de Wegwijsdag georganiseerd. Het doel van deze dag is leerling helpen bij de studiekeuze. Door middel van een workshop kunnen de leerlingen zien welk werkveld er bij een studie hoort en hoe er op de hogescholen wordt gewerkt. Alle drie hogescholen doen mee: NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hogeschool Van Hall Larenstein.

Verder kijken


…. dan het kaft van een leerboek.

Je vindt antwoord op de vraag: wat wil ik later nou echt gaan doen? Met vo-ho-activiteiten maak je kennis met de wereld buiten school. Op hboleeuwarden.nl vind je meer informatie over alle VO-HO activiteiten.

Gedegen voorbereiding

…. in het verleden geven garantie voor de toekomst.

Op de Oriëntatiedag maken havo-4 leerlingen kennis met verschillende opleidingsmogelijkheden bij NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hogeschool VHL. Doel: welk profiel past bij mij?

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl

Meld u aan en ontvang meer informatie die aansluit op uw interesses.